Skip to content

Prachtige Chambres d’Hôtes in de Provence, 40 min van zee, zwembad, groot privé gedeelte, 2 appartementen, 1 luxe gastenkamers, 4 badkamers terrassen etc..

PROVENCEWEB

Prachtige, rustig gelegen, luxe Chambre d’Hôtes te koop bij Provençaals dorp in de Provence, 40 km van de Mediteranee
Grote villa met totaal 4 slaapkamers, 5 toiletten en 4 badkamers.  Mooi groot verwarmd zwembad met “Poolhouse” en prachtig uitzicht op het Maures Massief..

Wegens gevorderde leeftijd bieden wij na 15 succesvolle jaren onze Chambre d’Hôtes te koop aan. De Chambre d’Hôtes ligt zeer gunstig op loopafstand van een prachtig Provençaals dorp, 40 km van de Middellandse zee en 1 uur rijden van Nice airport.
Het geheel is instap klaar, uitstekend onderhouden en voorzien van alle luxe met o.a. verwarmd zwembad, met groot pool house, veel terrassen, prachtig uitzicht, op loopafstand van het dorp maar toch zeer rustig gelegen.
De villa bestaat uit entree met hal, 1 luxe gastenkamer met een privé badkamer, daarnaast twee ruime appartementen met salon, slaapkamer en badkamer. Op de b.g.g. bevindt zich een luxe keuken, bijkeuken, kantoor en garage/werkplaats. Het ruime privé gedeelte bestaat uit een zeer ruime grote woonkamer met open haard, op de eerste etage de “master bedroom” met grote dressing en luxe badkamer.
De gasten accommodatie bestaat uit twee luxe gastenappartementen met ieder een salon, slaapkamer en badkamer.
De villa ligt op ongeveer een halve hectare grond met prachtig uitzicht en heeft een mooi groot verwarmd zwembad met “poolhouse” met compleet ingerichte buitenkeuken en overdekt terras met terrasverwarming. Ruime parking, de tuin met veel olijfbomen is geheel omheind. In de vraagprijs zit tevens de overname van de onroerend goed bemiddeling, zoals verkoop en verhuur vakantiewoningen en beheer villa’s. Door de indeling van de villa en ligging van de villa t.o.v het zwembad heeft uzelf enorm veel privacy ! met toch elk jaar gezellige gasten….dus wat let u…….leven als GOD in Frankrijk !
Natuurlijk is de villa ook geschikt voor privé gebruik, praktijk aan huis of ruim familiehuis.
Al met al…uitstekend rendement met een prachtige bezit in Zuid-Frankrijk !!

Vraagprijs euro 945,000

achteraanzicht

Flayosc, Prachtige en rustig gelegen Villa 895.000

Servane Carces

Carces, Landelijk gelegen villa 615.000,00

Servane Les Arcs

Les Arcs, Schitterende villa 1.200.00,00

DSC_1233

Marscha Pannekoek

Bent u op zoek naar een woning in de Provence, Frankrijk dan informeer ik u graag persoonlijk in Nederland voordat u de "grote" stap neemt.....

Donald 2019 b

Donald Pannekoek

Graag begeleid ik u ter plaatse...
Al meer dan 20 jaar woon ik in de Provence, mijn jarenlange ervaring in de makelaardij  staat borg voor succes...