Skip to content

PROVENCEWEB

In Frankrijk een woning kopen is voor velen een droom maar hoeft geen groot avontuur te zijn !

Provenceweb heeft veel contacten met plaatselijke makelaars. Provenceweb werkt ook samen met Franse als zowel Engels of NL talige makelaars ter plaatse, graag brengt ons team u in contact met een betrouwbare makelaar in de buurt. Het grote voordeel is dat u niet afhankelijk bent van een enkele makelaar.  Aan ons kunt u kenbaar maken wat uw wensen zijn. Zoekt u iets speciaals, laat het ons dan weten zodat wij geheel vrijblijvend voor u op zoek kunnen gaan. Wij begeleiden u tijdens de prijsonderhandelingen en zijn op de hoogte van de eventuele toekomstige ontwikkelingen, die van invloed kunnen zijn op de prijs!
Als toegevoegde waarde begeleiden wij u bij de aanvraag van een hypotheek, verzorgen wij het onderhoud of verhuur van uw huis en geven u informatie over het gebied en de manier van leven.
Voor diegenen die in Frankrijk willen gaan wonen, helpen wij met het bewandelen van de juiste wegen, van het uitschrijven in Nederland tot inschrijven in Frankrijk. Wij behandelen onderwerpen als, het zoeken van een geschikte aannemer, ziektekosten, invoer auto, doktoren, belastingen etc..

Wilt u als Nederlander uw Franse huis verkopen, uw huis kan worden opgenomen bij diverse Nederlandse collega makelaars evt. met adverteren op Internet zoals Funda etc.  Indien gewenst helpen wij u met het vinden van een plaatselijke betrouwbare collega in Frankrijk die u huis in de verkoop kan nemen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Provenceweb.nl helpt u perfect op weg

Contact Us
info@provenceweb.nl

DSC_1233

Marscha Pannekoek

Bent u op zoek naar een woning in de Provence, Frankrijk dan informeer ik u graag persoonlijk in Nederland voordat u de "grote" stap neemt.....

Donald 2019 b

Donald Pannekoek

Graag begeleid ik u ter plaatse...
Al meer dan 20 jaar woon ik in de Provence, mijn jarenlange ervaring in de makelaardij  staat borg voor succes...