Villa Catherine

à vendre, te koop

 Prachtige Chambres d’Hôtes in de Provence,
40 min van zee, zwembad, groot privé gedeelte,1 appartement, 3 luxe gastenkamers, 5 badkamers terrassen etc..

Prachtige, rustig gelegen, luxe Chambre d’Hôtes te koop bijn Provençaals dorp in de Provence, 40 km van de Mediteranee
Grote villa met totaal 4 slaapkamers, 5 toiletten en 4 badkamers. (Incl. 2 luxe gastenappartementen met salon, slaapkamer en badkamer.) Mooi groot verwarmd zwembad met “Poolhouse” en prachtig uitzicht op het Maures Massief..

Referentie petracarl@sfr.fr

Wegens gevorderde leeftijd bieden wij na 15 succesvolle jaren onze Chambre d’Hôtes te koop aan. De Chambre d’Hôtes ligt zeer gunstig op loopafstand van een praxchtig Provençaals dorp, 40 km van de Middellandse zee en 1 uur rijden van Nice airport.
Het geheel is instap klaar, uitstekend onderhouden en voorzien van alle luxe met o.a. verwarmd zwembad, met groot pool house, veel terrassen, prachtig uitzicht, op loopafstnad van het dorp maar toch zeer rustig gelegen.
De villa bestaat uit entree met hal, 3 luxe gastenkamers met ieder een privé badkamer, daarnaast een ruim appartement met salon, slaapkamer en badkamer.
Op de bgg bevindt zich een luxe keuken, bijkeuken, kantoor en garage/werkplaats. Het ruime privé gedeelte bestaat uit een zeer ruime grote woonkamer met open haard, op de eerste etage de “master bedroom” met grote dressing en luxe badkamer.
De villa ligt op ongeveer een halve hectare grond met prachtig uitzicht en heeft een mooi groot verwarmd zwembad met “poolhouse” met compleet ingerichte buitenkeuken en overdekt terras met terrasverwarming. Ruime parking, de tuin met veel olijfbomen is geheel omheind. In de vraagprijs zit tevens de ovename van de onroerend goed bemiddeling, zoals verkoop en verhuur vakantiewoningen en beheer villa’s. Door de indeling van de villa en ligging van de villa t.o.v het zwembad heeft uzelf enorm veel privacy ! met toch elk jaar gezellige gasten….dus wat let u…….leven als GOD in Frankrijk !
Natuurlijk is de villa ook geschikt voor privé gebruik, praktijk aan huis of ruim familiehuis.
Al met al…uitstekend rendement met een prachtige bezit in Zuid-Frankrijk !!

Vraagprijs euro 895,000

febr panoralma

Referentie petracarl@sfr.fr

Home

©Provenceweb.nl, Hage-Investments.nl
(sont des noms de domaine enregistrés)